Gespecialiseerd in:
Schilderwerk voor kantoren, winkels en fabriekshallen
Meer dan 25 jaar ervaring!

Je woning met latex laten spuiten: snel en strak resultaat!

Snel en efficiënt latex op je muren, plafonds of buitengevel laten spuiten. Perfect voor uw nieuwe of verbouwde woning!


Met meer dan 25 jaar toonaangevende ervaring zijn wij bij Advanced Painting dé partner als het aankomt op schilderwerken aan uw woning.

Of u nu net een woning heeft gekocht, een verbouwing achter de rug heeft of gewoon een frisse uitstraling aan uw huis wilt geven, wij staan voor u klaar met onze expertise en efficiënte aanpak.

muur laten spuiten

Streeploos resultaat

Door te kiezen van het laten spuiten van uw woning, bent u verzekerd van een prachtig streeploos resultaat. Geen zorgen meer over vervelende strepen of ongelijkmatige verflagen.

Snel klaar

Het laten spuiten in plaats van rollen van uw schilderwerk binnen- en buiten zorgt ervoor dat wij als schilder een stuk sneller klaar zijn en u door kunt naar de volgende fase van het inrichten / klaarmaken van uw woning.

woning laten schilderen nieuwbouw
buitenkant woning laten spuiten

Geschikt voor binnen- en buiten

Wij kunnen uw woning voorzien van prachtig en vakkundig schilderwerk aan de binnen- én buitenzijde. Elke ondergrond van strak stucwerk tot bakstenen en van metaal tot pvc kunnen wij voor u spuiten. Dus ook bijvoorbeeld uw rolluiken.


Neem contact op

Wij bij Advanced Painting geloven in vakmanschap, efficiëntie en klanttevredenheid. Afspraak is afspraak. Neem vandaag nog contact met ons op voor een eerlijke en vrijblijvende offerte op maat en ontdek hoe wij uw woning kunnen laten stralen.

Vertrouw op meer dan 25 jaar ervaring in de schildersbranche - vertrouw op Advanced Painting.

    “The only way to do great work, is to do what you love.”
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram