Gespecialiseerd in:
Schilderwerk voor kantoren, winkels en fabriekshallen
Meer dan 25 jaar ervaring!

Damwand spuiten

Welkom bij ons schildersbedrijf! Bent u op zoek naar professionals die gespecialiseerd zijn in het spuiten van damwanden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om het onderhouden van uw bedrijfspand of het verbeteren van de uitstraling van uw industriële gebouw, wij leveren kwaliteit en vakmanschap. Wij zorgen ervoor dat uw eigendom er weer als nieuw uitziet.

Wij maken gebruik van Airless spuitwerk

Een van de technieken die wij gebruiken om een perfect schilderresultaat te bereiken, is Airless spuitwerk. Deze methode zorgt voor een egaal en strak eindresultaat en is uitermate geschikt voor grote oppervlakken en moeilijk bereikbare plekken. Airless spuitwerk biedt diverse voordelen ten opzichte van traditioneel schilderwerk.


Een representatieve uitstraling van uw pand is belangrijk voor een goede eerste indruk voor uw klanten. Door onze expertise en kleuradvies kunnen wij uw bedrijfspand een mooie strakke en professionele uitstraling geven.

Persoonlijke aanpak ✓
Advies op maat ✓
Ervaring en vakmanschap ✓

Representatieve uitstraling

Het is van groot belang dat uw bedrijfspand er ook in de komende jaren representatief blijft uitzien. De verschillende weersomstandigheden kunnen de kwaliteit van damwandplaten na verloop van tijd aantasten. Zonlicht zorgt ervoor dat de coating op de damwandplaten verkleurt en verpoedert, en corrosie kan eveneens schade veroorzaken.

Vaak overweegt men dan om de damwandplaten te vervangen, wat echter een dure oplossing is. Gelukkig is dat niet nodig. Het spuiten van damwandplaten is een uitstekende oplossing. Door een professionele coating aan te brengen, ziet uw bedrijfspand er na het spuiten van de damwanden weer uit als nieuw.


KLEURADVIES

Ook weten wij als geen ander hoe belangrijk kleuren kunnen zijn in een woon- of bedrijfsruimte. De kleur van de muren en plafonds bepaalt immers voor een groot deel de sfeer in een ruimte. Met de verandering van slechts enkele details of een aangepaste tint, kunt u al enorme verschillen in sfeer creëren, waardoor uw leefomgeving in een handomdraai kan worden omgetoverd. Daarom adviseren wij u graag bij het maken van de juiste keuze als het gaat om kleuren.

Wilt u geadviseerd worden door één van onze specialisten?


 Advanced Painting werkt nauwkeurig, denkt mee en komt zijn afspraken na.

Bedankt Voor de grootte unit van onze winkel te spuiten . Snel en efficiënt. 👍

Duidelijk in de communicatie. Kwaliteit. Snelheid. Vriendelijk.

Contact

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.

Tel: +31 (0)611257944
Email: info@advancedpainting.nl

Bogaardlaan 6
6301 CZ Valkenburg
Limburg

    Strepen en banen zijn verleden tijd met latex spuiten!
    “The only way to do great work, is to do what you love.”
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram