Gespecialiseerd in:
Schilderwerk voor kantoren, winkels en fabriekshallen
Meer dan 25 jaar ervaring!

Constructie schilder

Welkom bij ons schildersbedrijf! Bent u op zoek naar professionals die gespecialiseerd zijn in het schilderen van constructies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om het onderhouden van uw bedrijfspand of het verbeteren van de uitstraling van uw industriële gebouw, wij leveren kwaliteit en vakmanschap. Wij zorgen ervoor dat uw eigendom er weer als nieuw uitziet.

Wij maken gebruik van Airless spuitwerk

Een van de technieken die wij gebruiken om een perfect schilderresultaat te bereiken, is Airless spuitwerk. Deze methode zorgt voor een egaal en strak eindresultaat en is uitermate geschikt voor grote oppervlakken en moeilijk bereikbare plekken. Airless spuitwerk biedt diverse voordelen ten opzichte van traditioneel schilderwerk.


Een representatieve uitstraling van uw pand is belangrijk voor een goede eerste indruk voor uw klanten. Door onze expertise en kleuradvies kunnen wij uw bedrijfspand een mooie strakke en professionele uitstraling geven.

Persoonlijke aanpak ✓
Advies op maat ✓
Ervaring en vakmanschap ✓

Wat doet een constructie schilder?

Een constructieschilder speelt een cruciale rol bij het beschermen en verlengen van de levensduur van beton- en staalconstructies. Hun taken omvatten het verwijderen van roest, het reinigen, schilderen en spuiten van constructies. Dit proces is van vitaal belang omdat het niet alleen de esthetiek verbetert, maar ook de veiligheid en duurzaamheid van de constructie verhoogt. Door de invloeden van weer, water en verkeer te weerstaan, voorkomt de constructieschilder schade aan de constructie. Hoewel de werkzaamheden seizoensgebonden zijn vanwege de invloed van het weer op natte verf, omvatten ze een breed scala aan taken, zoals voorbehandeling, conservering en advisering over de constructie.


ADVIES

Wilt u geadviseerd worden door één van onze specialisten?


 Advanced Painting werkt nauwkeurig, denkt mee en komt zijn afspraken na.

Bedankt Voor de grootte unit van onze winkel te spuiten . Snel en efficiënt. 👍

Duidelijk in de communicatie. Kwaliteit. Snelheid. Vriendelijk.

Contact

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.

Tel: +31 (0)611257944
Email: info@advancedpainting.nl

Bogaardlaan 6
6301 CZ Valkenburg
Limburg

    Strepen en banen zijn verleden tijd met latex spuiten!
    “The only way to do great work, is to do what you love.”
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram