Gespecialiseerd in:
Schilderwerk voor kantoren, winkels en fabriekshallen
Meer dan 25 jaar ervaring!

Nieuwbouw latex spuiten

Latex spuiten is een eigentijdse methode voor het afwerken van binnenmuren in nieuwbouwwoningen. Het woord "latex" verwijst naar de verf die wordt gebruikt, die meestal een op water gebaseerde acrylverf is. Bij het spuiten wordt de verf gelijkmatig en efficiënt op de muren aangebracht met behulp van speciale spuitapparatuur. Dit resulteert in een strakke, egale afwerking zonder zichtbare penseelstreken of rollermarkeringen, wat een moderne en professionele uitstraling biedt.

Hoe werkt latex spuiten?

Het proces van latex spuiten begint met de voorbereiding van de ruimte. Dit omvat het afplakken van randen, het beschermen van vloeren en meubels, en het vullen van eventuele scheuren of gaten in de muren. Vervolgens wordt de latexverf gemengd volgens de gewenste kleur en consistentie. De verf wordt vervolgens in de spuitapparatuur geladen en gelijkmatig op de muren gespoten met behulp van een speciale techniek. Na het spuiten wordt de verf gelijkmatig verdeeld en droogt deze snel op, waardoor een gladde en strakke afwerking ontstaat.

Nieuwbouw latex spuiten

Een representatieve uitstraling van uw pand is belangrijk voor een goede eerste indruk voor uw klanten. Door onze expertise en kleuradvies kunnen wij uw bedrijfspand een mooie strakke en professionele uitstraling geven.

Persoonlijke aanpak ✓
Advies op maat ✓
Ervaring en vakmanschap ✓

SCHILDEREN WANDEN EN PLAFONDS

Na verbouwingen of om uw interieur na verschillende jaren een nieuwe kleur te geven, kunt u natuurlijk ook bij ons  beroep doen voor uw gewone schilderwerken. Deze werken verlopen met het nauwkeurig afplakken en afdekken van meubels en/of delen die niet geschilderd moeten worden.

LAKWERK

voor het lakwerk bent u verzekerd van een uitermate strak en vakkundig resultaat. Hout wordt goed geschuurd en gegrond. Met de hoge kwaliteit lakverven wordt de sterke beschermingslaag afgemaakt, een garantie voor jarenlange bescherming.

KLEURADVIES

Ook weten wij als geen ander hoe belangrijk kleuren kunnen zijn in een woon- of bedrijfsruimte. De kleur van de muren en plafonds bepaalt immers voor een groot deel de sfeer in een ruimte. Met de verandering van slechts enkele details of een aangepaste tint, kunt u al enorme verschillen in sfeer creëren, waardoor uw leefomgeving in een handomdraai kan worden omgetoverd. Daarom adviseren wij u graag bij het maken van de juiste keuze als het gaat om kleuren.

Wilt u geadviseerd worden door één van onze specialisten?


Representatieve uitstraling

Een representatieve uitstraling van uw bedrijfspand is essentieel voor het aantrekken van klanten en het maken van een goede eerste indruk. Onze schilders helpen u graag bij het realiseren van een verzorgde en professionele uitstraling. Wij bieden diverse schilderdiensten aan, waaronder binnen- en buitenschilderwerk en het schilderen van kozijnen en deuren.

Airless spuitwerk bedrijf

Voordelen van latex spuiten voor nieuwbouw

Latex spuiten biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele schildertechnieken. Ten eerste zorgt het spuitproces voor een snellere en efficiëntere afwerking, waardoor het ideaal is voor grote oppervlakken zoals die in nieuwbouwwoningen. Bovendien resulteert het in een naadloze afwerking zonder penseelstreken of rollermarkeringen, wat zorgt voor een moderne en professionele uitstraling. Latexverf is ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een praktische keuze is voor drukbezochte ruimtes zoals woonkamers, keukens en gangen.


 Advanced Painting werkt nauwkeurig, denkt mee en komt zijn afspraken na.

Bedankt Voor de grootte unit van onze winkel te spuiten . Snel en efficiënt. 👍

Duidelijk in de communicatie. Kwaliteit. Snelheid. Vriendelijk.

Contact

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.

Tel: +31 (0)611257944
Email: info@advancedpainting.nl

Bogaardlaan 6
6301 CZ Valkenburg
Limburg

    Strepen en banen zijn verleden tijd met latex spuiten!
    “The only way to do great work, is to do what you love.”
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram