Gespecialiseerd in:
Schilderwerk voor kantoren, winkels en fabriekshallen
Meer dan 25 jaar ervaring!

Algemene schilderwerken

Welkom bij ons schildersbedrijf! Bent u op zoek naar professionele schilders die kwaliteit en vakmanschap leveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om het schilderen van uw woning of bedrijfspand, wij zorgen ervoor dat uw eigendom er weer als nieuw uitziet.

Wij maken gebruik van Airless spuitwerk

Een van de technieken die wij gebruiken om een perfect schilderresultaat te bereiken, is Airless spuitwerk. Deze methode zorgt voor een egaal en strak eindresultaat en is uitermate geschikt voor grote oppervlakken en moeilijk bereikbare plekken. Airless spuitwerk biedt diverse voordelen ten opzichte van traditioneel schilderwerk.


Een representatieve uitstraling van uw pand is belangrijk voor een goede eerste indruk voor uw klanten. Door onze expertise en kleuradvies kunnen wij uw bedrijfspand een mooie strakke en professionele uitstraling geven.

Persoonlijke aanpak ✓
Advies op maat ✓
Ervaring en vakmanschap ✓

SCHILDEREN WANDEN EN PLAFONDS

Na verbouwingen of om uw interieur na verschillende jaren een nieuwe kleur te geven, kunt u natuurlijk ook bij ons  beroep doen voor uw gewone schilderwerken. Deze werken verlopen met het nauwkeurig afplakken en afdekken van meubels en/of delen die niet geschilderd moeten worden.

LAKWERK

voor het lakwerk bent u verzekerd van een uitermate strak en vakkundig resultaat. Hout wordt goed geschuurd en gegrond. Met de hoge kwaliteit lakverven wordt de sterke beschermingslaag afgemaakt, een garantie voor jarenlange bescherming.

KLEURADVIES

Ook weten wij als geen ander hoe belangrijk kleuren kunnen zijn in een woon- of bedrijfsruimte. De kleur van de muren en plafonds bepaalt immers voor een groot deel de sfeer in een ruimte. Met de verandering van slechts enkele details of een aangepaste tint, kunt u al enorme verschillen in sfeer creëren, waardoor uw leefomgeving in een handomdraai kan worden omgetoverd. Daarom adviseren wij u graag bij het maken van de juiste keuze als het gaat om kleuren.

Wilt u geadviseerd worden door één van onze specialisten?


Representatieve uitstraling

Een representatieve uitstraling van uw bedrijfspand is essentieel voor het aantrekken van klanten en het maken van een goede eerste indruk. Onze schilders helpen u graag bij het realiseren van een verzorgde en professionele uitstraling. Wij bieden diverse schilderdiensten aan, waaronder binnen- en buitenschilderwerk en het schilderen van kozijnen en deuren.

Airless spuitwerk bedrijf

Binnenschilderwerk

Een fris geschilderd interieur zorgt niet alleen voor een prettige werkomgeving, maar draagt ook bij aan de uitstraling van uw bedrijf. Onze schilders hebben oog voor detail en werken nauwkeurig om een perfect eindresultaat te bereiken. Wij adviseren u graag over de juiste kleurkeuzes en verfsoorten die passen bij uw bedrijfsstijl en interieur.

Buitenschilderwerk

Het buitenschilderwerk van uw bedrijfspand is belangrijk voor de bescherming tegen weersinvloeden en slijtage. Onze schilders gebruiken hoogwaardige verfsoorten die bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden en zorgen voor een langdurige bescherming. Of het nu gaat om het schilderen van gevels, kozijnen, deuren of andere buitenoppervlakken, wij zorgen voor een strak en duurzaam resultaat.


 Advanced Painting werkt nauwkeurig, denkt mee en komt zijn afspraken na.

Bedankt Voor de grootte unit van onze winkel te spuiten . Snel en efficiënt. 👍

Duidelijk in de communicatie. Kwaliteit. Snelheid. Vriendelijk.

Contact

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.

Tel: +31 (0)611257944
Email: info@advancedpainting.nl

Bogaardlaan 6
6301 CZ Valkenburg
Limburg

    Strepen en banen zijn verleden tijd met latex spuiten!
    “The only way to do great work, is to do what you love.”
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram