Gespecialiseerd in:
Schilderwerk voor kantoren, winkels en fabriekshallen
Meer dan 25 jaar ervaring!

Renovlies Behang

Renovlies behang is een hoogwaardig, naadloos behang gemaakt van een combinatie van papier en polyestervezels. Dit duurzame materiaal wordt gebruikt om oneffenheden en scheuren in muren te verbergen, waardoor een gladde en egale afwerking ontstaat. Renovlies behang is een populaire keuze voor zowel renovatieprojecten als nieuwbouw, vanwege de vele voordelen die het biedt.

Het wordt ook wel glasvezelbehang of glasvliesbehang genoemd. Renovlies behang is een zeer sterk behang dat vele voordelen kent. Het zorgt voor een naadloze afwerking van uw wanden en het verkleint de kans op scheuren en andere oneffenheden en is krimpscheuroverbruggend. Bovendien is het brandveilig. Daarnaast is renovlies behang stoot- en krasvaster.


Een representatieve uitstraling van uw pand is belangrijk voor een goede eerste indruk voor uw klanten. Door onze expertise en kleuradvies kunnen wij uw bedrijfspand een mooie strakke en professionele uitstraling geven.

Persoonlijke aanpak ✓
Advies op maat ✓
Ervaring en vakmanschap ✓

SCHILDEREN WANDEN EN PLAFONDS

Na verbouwingen of om uw interieur na verschillende jaren een nieuwe kleur te geven, kunt u natuurlijk ook bij ons  beroep doen voor uw gewone schilderwerken. Deze werken verlopen met het nauwkeurig afplakken en afdekken van meubels en/of delen die niet geschilderd moeten worden.

LAKWERK

voor het lakwerk bent u verzekerd van een uitermate strak en vakkundig resultaat. Hout wordt goed geschuurd en gegrond. Met de hoge kwaliteit lakverven wordt de sterke beschermingslaag afgemaakt, een garantie voor jarenlange bescherming.

KLEURADVIES

Ook weten wij als geen ander hoe belangrijk kleuren kunnen zijn in een woon- of bedrijfsruimte. De kleur van de muren en plafonds bepaalt immers voor een groot deel de sfeer in een ruimte. Met de verandering van slechts enkele details of een aangepaste tint, kunt u al enorme verschillen in sfeer creëren, waardoor uw leefomgeving in een handomdraai kan worden omgetoverd. Daarom adviseren wij u graag bij het maken van de juiste keuze als het gaat om kleuren.

Wilt u geadviseerd worden door één van onze specialisten?


Representatieve uitstraling

Een representatieve uitstraling van uw bedrijfspand is essentieel voor het aantrekken van klanten en het maken van een goede eerste indruk. Onze schilders helpen u graag bij het realiseren van een verzorgde en professionele uitstraling. Wij bieden diverse schilderdiensten aan, waaronder binnen- en buitenschilderwerk en het schilderen van kozijnen en deuren.

Airless spuitwerk bedrijf

Waar wordt Renovlies Behang voor gebruikt?

  • Woningrenovaties: Ideaal voor het opknappen van oudere woningen waar muren vaak vol scheuren en oneffenheden zitten.
  • Nieuwbouwprojecten: Voor nieuwbouwwoningen biedt renovlies een strakke basis die eenvoudig kan worden afgewerkt.
  • Kantoorruimtes: Perfect voor het creëren van een professionele en nette uitstraling in kantooromgevingen.
  • Commerciële Gebouwen: Geschikt voor winkels, restaurants en andere commerciële ruimtes waar een hoogwaardige afwerking gewenst is.

 Advanced Painting werkt nauwkeurig, denkt mee en komt zijn afspraken na.

Bedankt Voor de grootte unit van onze winkel te spuiten . Snel en efficiënt. 👍

Duidelijk in de communicatie. Kwaliteit. Snelheid. Vriendelijk.

Contact

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een offerte.

Tel: +31 (0)611257944
Email: info@advancedpainting.nl

Bogaardlaan 6
6301 CZ Valkenburg
Limburg

    Strepen en banen zijn verleden tijd met latex spuiten!
    “The only way to do great work, is to do what you love.”
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram