Gespecialiseerd in:
Schilderwerk voor kantoren, winkels en fabriekshallen
Meer dan 25 jaar ervaring!

Airless spuiten 

Een van de laatste technieken is airless spuiten waarbij de verf onder hogedruk, maar zonder lucht de machine uitkomt.

Strepen en banen zijn verleden tijd met latex spuiten!

Latex spuiten van gevels, wanden en plafonds is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen.  Dit komt omdat door hedendaagse technieken met spuiten door een fijne verneveling een strakker en duurzamer resultaat behaald kan worden en dat grote oppervlakten in een kortere tijd kunnen worden afgewerkt.

Het is dus een snelle, duurzame en mooie manier om een muur of plafond perfect af te werken.

Airless spuiten wordt door ervaren spuiters zowel bij nieuwbouw als bestaande bouw en renovatie toegepast. 

Renovlies behang

Advanced Painting is al sinds 12 jaar gespecialiseerd in het aanbrengen van renovlies behang. 

Het wordt ook wel glasvezelbehang of glasvliesbehang genoemd. 

Renovlies behang is een zeer sterk behang dat vele voordelen kent. Het zorgt voor een naadloze afwerking van uw wanden en het verkleint de kans op scheuren en andere oneffenheden en is krimpscheuroverbruggend. Bovendien is het brandveilig. Daarnaast is renovlies behang stoot- en krasvaster.

Ideaal dus voor een gladde en strakke afwerking!

Voor de afwerking maken wij gebruik van schrobklasse 1 verf. Met deze A-merk kwaliteitsverf zorgen we ervoor dat uw wanden kant- en klaar strak en glad worden opgeleverd.

Algemene schilderwerken

SCHILDEREN WANDEN EN PLAFONDS

Na verbouwingen of om uw interieur na verschillende jaren een nieuwe kleur te geven, kunt u natuurlijk ook bij ons  beroep doen voor uw gewone schilderwerken.Deze werken verlopen met het nauwkeurig afplakken en afdekken van meubels en/of delen die niet geschilderd moeten worden.

LAKWERK

voor het lakwerk bent u verzekerd van een uitermate strak en vakkundig resultaat. Hout wordt goed geschuurd en gegrond. Met de hoge kwaliteit lakverven wordt de sterke beschermingslaag afgemaakt, een garantie voor jarenlange bescherming.

KLEURADVIES

Ook weten wij als geen ander hoe belangrijk kleuren kunnen zijn in een woon- of bedrijfsruimte. De kleur van de muren en plafonds bepaalt immers voor een groot deel de sfeer in een ruimte. Met de verandering van slechts enkele details of een aangepaste tint, kunt u al enorme verschillen in sfeer creëren, waardoor uw leefomgeving in een handomdraai kan worden omgetoverd. Daarom adviseren wij u graag bij het maken van de juiste keuze als het gaat om kleuren.

Kaleien

Kleine mankementjes aan je gevel die je wilt verbergen? Denk er dan eens aan om je buitenmuren te kaleien. Door je muren te bestrijken met kalkpleister, verberg je niet alleen ongewenste oneffenheden, je beschermt ze ook nog eens tegen vocht! 

Kaleien of ‘schilderen met kalkpleister’ is een eeuwenoude techniek die afstamt van het platteland en werd vroeger gebruikt om de gevels van boerderijen en landhuizen te beschermen. Kaleien is wel een arbeidsintensieve job waarbij je rekening moet houden met de ondergrond waarop je deze techniek toepast. Deze schildertechniek geeft uw woning dan ook meteen een unieke, authentieke en karaktervolle look. De samenstelling van de schilderlaag bestaat uit een mengeling van kalk, zand, krijt en eventueel kleurpigment. 

Die mix van grondstoffen is zeer dampopen waardoor het zorgt voor een goede bescherming van uw gevel tegen diverse weersomstandigheden zoals regen, slagregen en vocht. Het is 100% natuurlijk en bezit door zijn kalkeigenschappen een zeer hoge weerstand tegen schimmels en mosgroei

“The only way to do great work, is to do what you love.”
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram